Logo Facilitybee

Your key to clean

Inspirerend effect

Geuren werken zeer associatief en hebben een grote invloed op onze belevingswereld. Niet alleen brengen zij herinneringen naar boven, maar zij kunnen ook inspirerend en motiverend werken.

Wilt u de lucht verbeteren in uw werkomgeving of openbare ruimtes dan kan FacilityBEE u helpen om de juiste gezonde en vitaliserende geur te creëren. Wij bieden u melanges die uw lucht kunnen zuiveren, energiek maken, en die stimulerend, kalmerend, ontspannend of concentratie verbeterend werken.

FacilityBEE maakt gebruik van etherische oliën. Voor elke ruimte wordt, in overleg met u, een geurplan opgesteld.

Citrussen geur

De noodzaak

Geuren hebben een buitengewone kracht die diep geworteld is in onze menselijke ervaring. Ze werken zeer associatief en hebben een onmiskenbare invloed op onze belevingswereld. Niet alleen hebben ze het vermogen om levendige herinneringen naar boven te brengen, maar ze kunnen ook een diepgaand effect hebben op onze emoties, stemmingen en gedachten. Het waarnemen van een bepaalde geur kan een krachtige trigger zijn, die ons direct terugvoert naar specifieke momenten uit het verleden.

Bovendien kunnen geuren inspirerend en motiverend werken. Een verkwikkende citrusgeur kan ons bijvoorbeeld een gevoel van frisheid en energie geven, waardoor we ons klaar voelen om de dag aan te pakken. Aan de andere kant kan een warme, rustgevende geur van lavendel of vanille ons helpen ontspannen na een lange dag, waardoor we tot rust komen en stress verminderen.

Kortom, de kracht van geuren is niet te onderschatten. Ze vormen een essentieel onderdeel van onze zintuiglijke ervaring en hebben het vermogen om diepgaande emoties en herinneringen op te roepen, evenals ons te inspireren en motiveren in ons dagelijks leven.

Geurplan

FacilityBEE maakt gebruik van etherische oliën. Voor elke ruimte wordt, in overleg met u, een geurplan opgesteld.

Door deze aanpak krijgt uw organisatie een persoonlijke en unieke uitstraling, die door het personeel als zeer prettig zal worden ervaren en op bezoekers een onuitwisbare indruk maakt.

Biologische olie

Uw afspraak is verzonden

Bedankt voor uw bericht!
We gaan zo snel mogelijk aan de slag.


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via
contact@facilitybee.nl