Overige Diensten

Cleaning
with a meaning

Gevelreiniging en glasbewassing

Je buitengevel is de etalage van jouw bedrijf. Maar weersomstandigheden, uitlaatgassen en graffiti kunnen de aanblik ervan behoorlijk verpesten. FacilityBEE helpt je gevels en ruiten weer representatief te krijgen én houden. Al onze glazenwassers hebben jarenlange ervaring en zijn gewend te werken met ladders, gondels, hoogwerkers en Tuckerpole-systemen. Geen plek is onbereikbaar voor hen.

En natuurlijk kun je ook bij FacilityBEE terecht voor glasreiniging in binnenruimtes. Of het nu gaat om ramen of glazen scheidingswanden, onze medewerkers maken al jouw glaswerk professioneel en blinkend schoon. We brengen graag vrijblijvend in kaart wat de mogelijkheden zijn om jouw pand weer representatief en blinkend op te leveren.

Hosting services

Met gastheerschap onderscheidt een bedrijf zich naar klanten en werknemers. Maar goede hosting vereist fulltime aandacht en energie. Gelukkig kunt je deze diensten met een gerust hart uitbesteden aan de facility hosts en kantine hosts van FacilityBEE.

Facility hosting

De facility host is het centrale aanspreekpunt voor al jouw facilitaire diensten. Deze host coördineert de schoonmaak- en servicewerkzaamheden, bewaakt de kwaliteit ervan en ondersteunt de dagelijkse activiteiten binnen je bedrijf. Ook voor het oplossen van klachten of problemen staat de facility host direct klaar. De facility hosts van FacilityBEE zorgen voor net dat beetje extra gastheerschap en service, voor een optimale beleving van jouw klanten en
werknemers.

Kantinehosting

Heb je een bedrijfskantine maar geen behoefte aan een cateringservice? Dan is een kantinehost misschien iets voor jou. De kantinehost van FacilityBEE verzorgt een eenvoudige, smaakvolle lunch voor je personeel, op basis van een vast menu met gezonde en voedzame opties. Ook het schoonmaken, onderhouden en bevoorraden van de kantine kun je aan deze host toevertrouwen

Specialistische reiniging

Schoonmaken gaat verder dan grondig poetsen en boenen. Voor echt goede reiniging is soms speciale apparatuur en kennis vereist. Of het nu gaat om het onderhoud van vloeren of dieptereiniging van het sanitair, FacilityBEE regelt het voor je.

Vloeronderhoud

Om een bedrijfsvloer mooi te houden, is periodiek onderhoud nodig. Zeker wanneer de vloer zwaar wordt belast. De vloerspecialisten van FacilityBEE zorgen voor onderhoud op maat, van alle typen vloeren. Met hun geavanceerde apparatuur zorgen zij dat vloeren er weer als nieuw uitzien, of het nu gaat om tapijt, pvc, linoleum of tegels.

Natuurlijk voegt FacilityBEE zich bij het vloeronderhoud volledig naar jouw bedrijfsprocessen. In overleg met jou plannen we het onderhoud op gunstigste momenten, zodat de bedrijfsvoering en medewerkers er geen hinder van ondervinden.

Meer weten over vloeronderhoud?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en een aanbod op maat.

Sanitaire dieptereiniging

Een blinkende en schone sanitaire ruimte is het visitekaartje van je bedrijf. Maar hoe vaak en zorgvuldig ze ook worden schoongemaakt, er bouwt zich op lastig bereikbare plekken altijd vervuiling op. Dit vormt een voedingsbodem voor bacteriën, met stankoverlast en verstoppingen tot gevolg. Om dit te voorkomen wordt eens per kwartaal een sanitaire dieptereiniging aangeraden door de gekwalificeerde schoonmakers en specialisten van FacilityBEE.

Bij een dieptereiniging wordt het sanitair van binnen en buiten grondig schoongemaakt, ontkalkt en gedesinfecteerd, dus ook de moeilijk bereikbare plaatsen. Als dat nodig is voor de reiniging, kunnen de voorzieningen zelfs worden gedemonteerd. Alles voor een smetteloze, fris ruikende sanitaire ruimte en blije gebruikers ervan.

Sanitaire dieptereiniging facilitybee

Geintreseerd in onze kantoorschoonmaak?

Facebook
LinkedIn
Email

Keizersgracht 241
1016EA Amsterdam

Uw afspraak is verzonden

Bedankt voor uw bericht!
We gaan zo snel mogelijk aan de slag.


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via
contact@facilitybee.nl