Logo Facilitybee
Kantoorschoonmaak

your key to clean

Bij FacilityBee draait alles om duurzame relaties. Met onze facilitaire dienstverlening maken we deel uit van iets dat groter is. Daar zijn we trots op. We koesteren de vertrouwensband die we met onze klanten én medewerkers hebben opgebouwd. Omdat deze band de basis vormt van het succes van FacilityBEE. 

Wij bieden een complete all-round service om bedrijven te helpen functioneren in een hygiënische werkomgeving. Onze missie is om de optimale basis te bieden voor al jouw bedrijfsactiviteiten.

FacilityBee is het facilitaire dienstverlening bedrijf in Amsterdam dat bedrijven alles wil bieden, van kantoorschoonmaak tot vloerreiniging, en zelfs evenementenop- en afbouw. We zien de behoeften en we voldoen eraan!

Over ons

FacilityBee is een bedrijf die zich inzet voor zien klanten. Wij zien de behoeftes van de klant en daar zullen wij op reageren. Voor FacilityBee is betrokkenheid de echte sleutel tot kwaliteit. Betrokkenheid bij onze medewerkers, zodat zij goed in hun vel zitten en altijd gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te halen. Maar ook betrokkenheid bij onze klanten. 

Bij ons hoeft u niet te wachten tot u wordt doorverbonden door de zoveelste klantenservicemedewerker. In onze communicatie zijn de lijnen kort, want de relaties lang en gebaseerd op vertrouwen.

Cleaning Queen Bee

Onze diensten

FacilityBee is het bedrijf dat jouw bedrijf kan helpen met verschillende zaken, waardoor je één contactpersoon hebt die alles voor je kan regelen. Hier zijn onze diensten opgesomd:

Nieuwe diensten

Wij gaan met onze klanten mee en proberen hen alles te bieden. Daarnaast voegen we ook nieuwe diensten toe:

Kantoorschoonmaak FacilityBee

Dagelijkse schoonmaak

Omdat wij goed voor onze medewerkers zorgen, zorgen onze schoonmakers goed voor jouw werkvloer. Van vloer tot plafond, van bureau tot kantine en van radiator tot de sanitair; wanneer we iets tegenkomen dat moet worden schoongemaakt, dan pakken we het meteen op. Want dat is het motto, bij FacilityBee: We zien het, we doen het!

Ben je op zoek naar een betrokken schoonmaakbedrijf?
De one-stop-shop voor al jouw facilitaire diensten? Ben je geholpen met een partner die met je meedenkt en op wie je echt kunt bouwen? Neem dan contact met ons op, want FacilityBee is your key to clean.

Beveiliging - Bee Safe!

Door beveiligingsdiensten toe te voegen aan haar uitgebreide scala aan facilitaire oplossingen, bevestigt Facilitybee haar toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan de diverse behoeften van moderne bedrijven. Met deze nieuwe toevoeging kunnen bedrijven vertrouwen op Facilitybee als hun betrouwbare partner voor zowel facilitaire als beveiligingsbehoeften.

De toevoeging van beveiligingsdiensten aan ons bedrijf is een reactie op de groeiende vraag van bedrijven naar hoogwaardige, betrouwbare beveiligingsoplossingen. Door gebruik te maken van het uitgebreide netwerk van gekwalificeerde beveiligingsprofessionals die zorgvuldig zijn geselecteerd en gescreend, kan Facilitybee bedrijven voorzien van beveiligingspersoneel dat voldoet aan hun specifieke eisen en verwachtingen.

 

Beveiliging FacilityBee
Evenement op maat Jaarbeurs

Evenement op maat

Wij gaan mee met onze klanten en proberen ze ook alles te bieden, hier komen ook nieuwe diensten bij, zoals evenementen op maat. FacilityBee biedt een breed scala aan allround diensten, inclusief standbouw en -afbouw voor evenementen. Uw eigen op maat gebouwde stand volledig naar uw visie. Vertrouw op onze expertise en toewijding voor een vlekkeloze en professionele opzet en afwikkeling van stands, waardoor uw evenement gegarandeerd een succes wordt.

Facebook
LinkedIn
Email

Uw afspraak is verzonden

Bedankt voor uw bericht!
We gaan zo snel mogelijk aan de slag.


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via
contact@facilitybee.nl